Cenzaa

Hoe zorgt U voor structurele verbetering van beauty, health, mind en happiness? Die vraag heeft u zichzelf waarschijnlijk weleens gesteld. Een stralende gezonde huid, dat is wat iedereen toch wilt.

Wij nemen u graag mee in de wereld van cenzaa. Een wereld  waar u het warme cenzaa gevoel zult ervaren. Een gevoel van puurheid echtheid en blijheid. Wij kunnen u kennis laten maken met het unieke cenzaa huidverbeteringsprogramma. Kies voor een gezonde stralende huid, nu en in de toekomst. 

Voor alles over cenzaa gan dan naar www.cenzaa.nl

O.P.I

OPI is een amerikaans merk, nummer 1 op de professionele markt. De nagellak van OPI wordt door tal van sterren op handen gedragen, regelmatig is OPI dan ook te zien op het witte doek en tv. De enorme kleurencollectie met grappige namen springt het meest in het oog, maar belangrijker is de kwaliteit. De lak blijft lang zitten, heeft een perfecte kleurdekking en is “shockproof”. Alle nagellakken van OPI zijn vrij van tolueen, DBP, of formaldehyde en bevatten het revolutionaire ProWide penseel, waarmee je nog makkelijker egaal en streepvrij kunt lakken. Natuurlijk zijn onze verzorgende producten voor handen en voeten van diezelfde kwaliteit. Niet voor niets heeft OPI al diverse awards gewonnen. De gezondheid en kwaliteit van de natuurlijke nagel staan bij OPI op de eerste plaats, daarom werken veel professionals graag met OPI producten.  Maar ook thuis kunt u uzelf met OPI verwennen!

Kijk ook eens op www.opi.nl

 

Algemene informatie 

Wij staan helemaal achter onze producten, en wij hopen dat u net zo enthousiast bent/wordt als wij zijn. Voor vragen en proefjes kunt u altijd binnen komen lopen!